Magyarország

2011.12.17. 14:06

Baleset miatt félpályás útzár az M0-áson, Dunaharasztinál

Budapest, 2011. december 17., szombat (MTI) – Kamion és terepjáró ütközött az M0-ás autóút Szeged felé vezető oldalán, Dunaharaszti térségében szombat délelőtt; egy ember könnyebben megsérült, az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Budapest, 2011. december 17., szombat (MTI) – Kamion és terepjáró ütközött az M0-ás autóút Szeged felé vezető oldalán, Dunaharaszti térségében szombat délelőtt; egy ember könnyebben megsérült, az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom – közölte a rendőrség az MTI-vel.Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az M0-ás 28. kilométerénél egy kisebb, csak anyagi kárral járó baleset miatt veszteglő kamionba beleszaladt egy terepjáró, amelynek vezetője könnyebben megsérült.

Az autóút érintett szakaszán a helyszínelés befejezéséig félpályás útzár van érvényben, de nagyobb torlódást nem jelentettek – tette hozzá a szóvivő.

Szabó János, a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-nek azt mondta, hogy a sérült beszorult a roncsba, és a helyszínre mentőhelikopter indult. A műszaki mentésen a fővárosi és a szigetszentmiklósi tűzoltók dolgoznak – közölte.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!