Magyarország

2011.11.26. 10:40

Kábítószer-termesztés miatt két férfit őrizetbe vettek Csengődön

Kecskemét, 2011. november 26., szombat (MTI) - Két férfit vettek őrizetbe a Bács-Kiskun megyei Csengődön, mert az általuk lakott tanyákon kábítószergyanús növényeket találtak - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.

Kecskemét, 2011. november 26., szombat (MTI) - Két férfit vettek őrizetbe a Bács-Kiskun megyei Csengődön, mert az általuk lakott tanyákon kábítószergyanús növényeket találtak - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.Miután egy ismeretlen jelezte a rendőrségen, hogy két csengődi tanyán kábítószer-termesztés folyik, pénteken mindkét helyen házkutatást tartottak - mondta Magony Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egyik tanyán egy 43 éves férfit vettek őrizetbe. Ott a házban és a padláson foglaltak le kábítószergyanús növényeket és növényi származékokat, továbbá engedély nélkül tartott távcsöves lőfegyvert, hangtompítót és éles lőszereket is találtak. A másik tanyán pedig egy 46 éves dunaújvárosi férfit fogtak el, mert ott is kábítószergyanús növényeket és növényi törmelékeket találtak.

A növények és növényi származékok azonosítása folyamatban van - tette hozzá a szóvivő.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!