Magyarország

2011.07.07. 14:57

Ismét rendőrkézen Repülős Gizi

Sopron  (MTI) - A soproni rendőrkapitányságon várja ügyének alakulását az évtizedekkel ezelőtt Repülős Giziként elhíresült tolvaj; hivatalos tájékoztatás szerint egy közeli faluban fogták el.

Sopron  (MTI) - A soproni rendőrkapitányságon várja ügyének alakulását az évtizedekkel ezelőtt Repülős Giziként elhíresült tolvaj; hivatalos tájékoztatás szerint egy közeli faluban fogták el.    Kuntzné Kékesi Éva, a soproni kapitányság szóvivője azt közölte: a 85 éves nő éppen a közeli Hegykő egyik családi házának udvarán nézelődött, amikor a nyomozók - akik egy falubeli hívása nyomán érkeztek a településre - elfogták.

    Rendőrségi forrásból az MTI úgy tudja: a nőt, akinél jelentős mennyiségű ékszert és készpénzt találtak, előállították, jelenleg a sértetteket keresik. Az információ szerint az utóbbi napokban Sopronban feltűnően sok - az asszony specialitásának számító - besurranás és zsebtolvajlás történt, és tűntek el értékek azon a buszon is, amellyel Repülős Gizi Hegykőre utazott.

    K. Sándorné Bodnár Gizella az 1950-es években vált ismert tolvajjá, és azért kapta a Repülős Gizi nevet, mert gyakran közlekedett belföldi légi járatokkal. Korábban összesen 22 és fél évi fegyház-, illetve börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság. Legutóbb ez év áprilisában Balatonbogláron bukott le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!