Magyarország

2011.04.15. 07:32

Visszaadta a talált milliókat a rendőr

<p>Baja - Két köteg, szalaggal átkötött pénzt juttatott vissza tulajdonosának két rendőr, akik Baján, bukkantak rá a földön heverő milliókra.</p>

 Az egyenruhások azonnal jelezték az ügyeletnek hogy mi történt, majd kérdezősködni kezdtek a környéken. Mint kiderült, a pénzt egy férfi vette ki a bankból, ám a kötegek valahogy kiestek a zsebéből - mondta el az Új Ásznak Varga Robin zászlós.

A rendőrök végül a tulajdonos párjára akadtak rá, a férfi ekkor már 40 kilométerrel odébb járt. Vagyis a pénz legalább fél órán át hevert a földön, ráadásul nem is egy mellékutcában, hanem egy forgalmas szakaszon. A három millió forint így végül gazdára lelt, ám a férfi arra sem vette a fáradtságot, hogy telefonon felhívja a megtalálókat. "Tényleg többen mondták az utcán, hogy nem vagyunk normálisak, amiért nem tartottuk meg a pénzt, de nem foglalkozom velük" - tette hozzá Varga Robin.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!