Magyarország

2011.04.05. 18:36

Bányászbéka segge alól tekint fel a rendőrség - egy őrnagy levele a miniszterelnöknek

<p>"Ha esetleg nem mondták Önnek, a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra" - írja egy rendőr őrnagy a miniszterelnöknek szánt nyílt levelében.</p>

A felháborodott egyenruhás a facebookon adott hangot véleményének, és azt üzeni Orbán Viktornak jó lenne, ha felébredne és kicsit körbenézne. Mint írja, még papírra, WC-papírra sem telik a rendőrségnek, ezzel szemben a TEK-esek Q7-es Audikkal furikáznak.

Bajusz Ferenc rendőr őrnagy szerint mindenkitől csak elvonják a pénzeket, csak a miniszterelnök terror elhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere. A felháborodott egyenruhás hangsúlyozza: a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra. Mint írja, semmire sincs pénz, de még papírra, WC-papírral, tolmácsra, szakértőre se, ezzel szemben a TEK ( Terrorelhárítási Központ) nevű "semmirekellő társaság" Q7-esek Audikkal furikázik. Az őrnagy szerint vérlázító, amit művelnek.

Bajusz Ferenc levelében említést tesz arról is, hogy a helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek, amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindig hadrafogható legyen. Kitér arra is, hogy A TEK-nél ugyanez az őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető, közben pedig semmit sem csinálnak. Ezzel együtt felhívja a miniszterelnök figyelmét arra, ne feledje, ezek az emberek közülük mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolnak, uszodába járnak és lézengenek. Mint írja: hiába akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!