Magyarország

2011.03.16. 15:59

Újabb szt-tiszteket leplez le a Heti Válasz

<p>Újabb szt-tiszteket leplez le a Heti Válasz csütörtökön megjelenő számában. A lap a múlt héten egy negyvenfős listával cáfolta azt a közvélekedést, amely szerint az állampárti rendszer szigorúan titkos tisztjei jobbára elhunyt vagy napjainkban már nem tevékeny idős emberek lennének. A hetilap most újabb hat, ma is aktív vezetők kilétét fedi fel.</p>

A Heti Válasz azonosította Bokor Pált, az APEH 1988 és 1998 közötti elnökhelyettesét, aki a Gyurcsány-kormány idején a Bakonyerdő Zrt. igazgatósági tagja volt, jelenleg pedig a Saldo Pénzügyi Tanácsadó Zrt. egyik kulcsfigurája. A lap megnevezi Szedlacskó Zoltánt, az SZDSZ-hez egykor közel álló üzletembert, aki volt igazgatósági tag a Malévnál, a BKV-nál és a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél is.

Az azonosítottak közt szerepel Antal Gábor, a XXII. kerületi önkormányzat által fenntartott Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ vezetője, Gonda György, a Nemzetközi Üzleti Főiskola (IBS) vezetéstudományi tanszékének első embere, Blaskovits Ferenc, az elmúlt húsz évben a kormányzati szférának is dolgozó, évi közel 100 millió forintos árbevételű Press&Inform Public Relations Kft. vezetője, valamint Kishonti László, a K&H Pannonlízing Pénzügyi Zrt. szabályozási igazgatója is.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!