Magyarország

2011.03.29. 13:46

Deutsch Tamás a szocialistákról és a fociról tweet-el

<p>Deutsch Tamás a Twitter közösségi portálon újabb bejegyzéseiben a szocialistákat kritizálja az alkotmánytervezetről szóló, keddi nyilvános brüsszeli meghallgatás kapcsán. A Fidesz európai parlamenti képviselője arról is ír, hogy focimeccsre hívná ki a holland EP-képviselőket.</p>

Az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója kedden Brüsszelben tartja azt a nyilvános meghallgatást, amelynek témája az új magyar alkotmány tervezete lesz. Ezzel kapcsolatban Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője "dajcstomi" néven a Twitter közösségi portálon azt írja: " Du. EPi meghallgatás az alkotmányozásról. Magyar szocik jönnének (nem tudnak, frakcióülnek Athénben).Otthon bojkott, itt részvétel. Megáll az ész!"

Deutsch Tamás, aki az első Orbán-kormány sportminisztere volt, a jelek szerint még mindig szereti a focit. A Twitteren a bemutatkozó "Bio" rovatba azt írta magáról: "Hajrá, Magyarország; hajrá, Fidesz; hajrá, MTK!"

A politikus március 23-án, két nappal a Magyarország-Hollandia Európa-bajnoki labdarúgó selejtező mérkőzés előtt azt írta: "Tudom, nem trendi,de bizakodó vagyok a pénteki magyar-holland előtt. Szerintem hatalmas meglepetést okozva nyerni fogunk! Ria-ria,Hungária!!!"

Deutsch Tamás reményei nem teljesültek, hiszen a mérkőzés súlyos vereséggel, 0:4-es eredménnyel ért véget. A visszavágó kedden este lesz Amszterdamban. Ezzel kapcsolatban a politikus kedden délelőtt a Twitteren azt írta: "Egy folyosón vannak az irodáink a holland néppárti képviselőkkel. Ha ma is kikapunk, kihívjuk őket egy meccsre. Jók az esélyeink, többségük nő".
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!