Magyarország

2011.03.04. 13:31

Demján Sándor bankja vezető pénzintézet akar lenni

<p>Három öt éven belül a hazai pénzintézetek egyik vezető középbankja akar lenni a Gránit Bank. Az ehhez szükséges stratégia alapján a tulajdonosok már elfogadták a bank 2015-ig szóló üzlet- és szolgáltatásfejlesztési programját - közölte a Független Hírügynökséggel a pénzintézet.</p>

A Demján Sándor vezette Magyar Tőketársaság és a Hegedűs Éva vezette EPM Kft. tulajdonában álló Gránit Bank 2010-ben alakult. Célja, hogy a kis-és középvállalatok stratégiai partnere legyen, olyan innovatív és integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, amelyek túlmutatnak a hagyományos banki szolgáltatásokon - írja közleményében a pénzintézet.

Demján Sándor szerint a kedvezőtlen makrogazdasági körülmények ellenére időszerű egy többségi magyar tulajdonban lévő középbank magyarországi piacra lépése. Az integrált pénzügyi szolgáltatásokkal elsősorban a magyarországi vállalkozások segítése a cél. A Gránit Bank a vállalkozói szervezetekkel együttműködve részt kíván venni az Új Széchenyi Terv gazdaságfejlesztési programjában.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!