Magyarország

2011.02.08. 16:43

Őrizetbe vételek a moszkvai kereskedelmi képviselet eladása ügyében - panasszal élt a volt külügyi államtitkár

<p>Őrizetbe vette a Központi Nyomozó Főügyészség Fekszi Márta egykori külügyi államtitkárt a moszkvai kereskedelmi központ eladása ügyében indított nyomozásban.</p>

Papp Gábor, Fekszi Márta ügyvédje a Független Hírügynökségnek megerősítette, hogy ügyfelét őrizetbe vették. Az ügyvéd elmondta, hogy bűnsegédként gyanúsítják ügyfelét különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésben. A volt államtitkár a gyanúsítás ellen panasszal élt. Vallomást tett, mint ugyanebben az ügyben már két másik alkalommal is.

Kedden az MTV híradó számolt be arról, hogy gyanúsítottként hallgatta ki a Központi Nyomozó Főügyészség Fekszi Márta korábbi külügyi államtitkárt, Székely Árpád korábbi moszkvai nagykövetet, valamint Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) korábbi vezérigazgatóját kedden. Az ügyészek a moszkvai kereskedelmi központ eladása ügyében vizsgálódnak. Sajtóinformációk szerint mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vették.

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség későbbre ígért tájékoztatást.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!