Magyarország

2011.02.28. 18:43

Bezárta ötéves gyerekét és lopni indult - 27 hónap börtön és egy újabb eljárás vár rá

<p>Huszonhét hónap börtönt szabott ki a bíróság egy fiatal nőre, aki egy pápai nagyáruházból lopott kozmetikumokat.</p>

A tolvajt már többször is elkapták, három felfüggesztett börtönbüntetése is volt. A nő ráadásul úgy ment lopni, hogy ötéves gyerekét egyedül otthon hagyta, egyszerűen rázárta az ajtót. Ezért külön eljárás indul ellene Budapesten.

A pápai rendőrség tájékoztatása szerint február 24-én az egyik helyi nagyáruház operátora telefonon értesítette a rendőrkapitányság ügyeletesét, hogy jelzett a rendszer, amikor egy fiatal nő áthaladt az áruvédelmi kapun. A biztonsági őr a gyanúsított után indult, de ő elszaladt, a Celli úton beszállt egy taxiba. A rendőrök kiderítették, hogy a gyanúsított a vasútállomásra vitette magát, ott fogták el, 130 ezer forint értékű lopott kozmetikai cikket találtak nála. A nőt őrizetbe vették, a bíróság egy év börtönbüntetésre ítélte, de volt három felfüggesztett börtönbüntetése is, így összesen 27 hónap börtönbüntetés vár rá. A nőnek azért is felelnie kell, mert budapesti lakásába bezárta és egyedül hagyta 5 éves gyermekét. Ezen tette miatt Budapesten indul ellene eljárás.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!