Magyarország

2011.01.19. 13:42

Tartozás miatt kikapcsolták a gázt egy nagykanizsai társasházban

<p>Nagykanizsa - Kikapcsolták a gázt kedden egy nagykanizsai tízemeletes házban, mivel az épületben élőknek félmillió forintos tartozása volt. Mivel a közös képviselő már másnap kiegyenlítette a számlát, valószínűleg szerdán vissza is kapcsolják a gázt a házban - nyilatkozta szerdán a Független Hírügynökségnek Varga Ivett, az E.ON sajtóreferense.</p>

A társasház 2009 februárja óta halmozta fel a több mint 500 ezer forint összegű tartozást. A szolgáltató megküldte a felszólításokat is, tudták, hogy mikorra várható a gázóra kikapcsolása. Miután kedden kikötötték a gázt, több mint hatvan lakásban maradtak például fűtés nélkül is a lakók.

A közös képviselő szerdán reggel intézkedett: befizette a hátralékot, majd egyeztetett a szolgáltatóval, amellyel úgy állapodott meg, hogy visszakapcsolja a gázt. Miután a lakók a szakemberekkel elvégeztetik a biztonsági nyomáspróbát, újra lehet gázszolgáltatás a Zemplén Győző utcai tízemeletes házban - nyilatkozta Varga Ivett.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!