Magyarország

2011.01.24. 12:18

Duplán búcsúzik a Hobo Blues Band

<p>Harminchárom évvel megalakulása után elbúcsúzik a közönségtől a Hobo Blues Band (HBB) - a legendás zenekar február 12-én áll utoljára színpadra, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel azonban egy nappal korábban február 11-én is fellép a Papp László Budapest Sportarénában- tájékoztatták a szervezők a Független Hírügynökséget.</p>

A HBB a kilencvenes években létezett felállásban adja búcsúkoncertjét: Hobo énekel, Tátrai Tibor gitározik, Póka Egon basszusgitározik, Solti János dobol, közreműködik Deák Bill Gyula és Hobo jelenlegi zenésztársa, Madarász Gábor gitáros is.

A nagy érdeklődés miatt dupla búcsúkoncertet tartanak a Papp László Budapest Sportarénában: február 11-én és 12-én is színpadra állnak majd.

Az elmúlt harminchárom évben több mint háromezer koncertet adott a Hobo Blues Band, huszonhat albuma jelent meg és csaknem harminc kiváló zenész fordult meg soraiban.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!