Magyarország

2011.01.26. 13:48

A KDNP szerint a szocialisták a magyar kormány lejáratásán dolgoznak

<p>A KDNP véleménye szerint a magyarországi szocialisták minden uniós fórumon a magyar kormány lejáratásán dolgoznak, az MSZP kampánya tudatos és összehangolt - áll a Kereszténydemokrata Néppárt honlapján olvasható közleményben.</p>

A szocialisták félretájékoztatással, részinformációkkal igyekeznek gyanút kelteni az európai politikusokban és a médiában Magyarország demokratikus elköteleződésével szemben, miközben elfogadhatatlan és diktatórikus intézkedésekkel vádolják Magyarország kormányát - fogalmaz a KDNP.

A nemzeti érdekeket súlyosan sértő szocialista magatartásnak pártpolitikai indíttatása van, szerintük gyűlölettel néznek arra a kormányra, amely nyolc év után rendezett és működő világot igyekszik teremteni. A magyar kereszténydemokraták viszont elismeréssel tekintenek a válságot sikeresen kezelő kormányra és a nemzeti érdekeket határozottan védő miniszterelnökre - zárul a KDNP közleménye.
- Független Hírügynökség -

 

Címkék#KDNP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!