Magyarország

2010.10.31. 05:55

Segélykoncert az iszapkárosultakért

<p>Csaknem húsz zenekar és énekes tart segélykoncertet Veszprémben október 31-én, hogy a bevételből a kolontári és a devecseri iszapkatasztrófa-károsultakat támogassák - tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezők. Fellép mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Hollywoodoo, a Kistehén Tánczenekar, Harcsa Veronika és a Heaven Street Seven.</p>

A Veszprém környéki zenekarok felhívására csaknem húsz zenekar és énekes vesz részt a segélykoncerten, melynek házigazdája a Quimby egyik frontembere, Varga Livius lesz.

A délután 14 órától hajnal két óráig tartó, 30-30 perces blokkokból álló koncerten fellép a 30Y, a Quimby, a Kiscsillag, az Erik Sumo Band, a Pál Utcai Fiúk, a Vad Fruttik, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, a Hollywoodoo, a Kistehén Tánczenekar, Harcsa Veronika, a Heaven Street Seven, a Ladánybene 27, Sub Bass Monster, a Hősök, a Budapest Bár, a Roy & Ádám, Jamie Winchester, a Mystery Gang és az Anima Sound System.

A fellépés sorrendjét a zenekarok sorsolással döntik el, ezzel is jelezve, hogy itt nem az a fontos, ki, ki után és hány órakor játszik, hanem az ügy és az összefogás erejének szimbolizálása. A teljes bevételt a devecseri és a kolontári önkormányzatoknak utalják át.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!