Magyarország

2010.09.15. 14:28

Megzavarták Németh Lajos időjárás-jelentését

<p>A magyar televíziózás történetében ilyen még nem volt: élő adásba ugrott be a "megzavaróművész" azt kántálva, hogy "Barcelona, Barcelona".</p>

Jimmy Jump, aki arról híres, hogy sportrendezvényeket zavar meg váratlan beugrásaival ezúttal a TV2 kedd esti híradója utáni időjárás-jelentésbe pofátlankodott be. "Barcelona, Barcelona" - kántálta kedvenc csapata nevét a "megzavaróművész" az élő időjárás-jelentés alatt, miközben Németh Lajost ugrálta körül, majd sapkát adott rá, ide-oda rohangált, végül megpróbálta kirángatni Németh Lajost a kamera elől. A meteorológus viszont meglepően jól vette Jimmy Jump felbukkanását, improvizált, s végül is sikerült elmondania, hogy mire számíthatunk időjárásilag szerdán, pedig a bezavaróművész mindent megtett, hogy ne sikerüljön neki.

A borsonline.hu-nak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője nyilatkozott, tudatva éppen az Aktívnak nyilatkozott Jimmy Jump, amikor feltették neki a kérdést, hogy mit mer és mit nem. Bizonyítsa be merészségét! A katalán férfi erre úgy döntött, hogy befut az élő adásba.
- MON /Videó: TV2.hu -

Ezek is érdekelhetik