Magyarország

2010.09.25. 08:24

Leváltották a salgótarjáni tűzhelygyár vezérkarát - Nógrád Megyei Hírlap

<p>Huszonöt vezetőt menesztettek a salgótarjáni tűzhelygyárból, a Wamsler SE-ből. A cégnél a hűtlen kezelés gyanúja is felmerült - ismerte el a Nógrád Megyei Hírlapnak a társaság posztján maradt kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese, Tölgyesiné Szamosi Andrea.</p>

A két salgótarjáni és egy bátonyterenyei gyárával a nógrádi iparmedence legnagyobb foglalkoztatójának számító Wamsler SE fő profilja a tűzhely és kandallógyártás, a cég tulajdonosa egy Cipruson bejegyzett vállalkozás. A tulajdonosi jogok gyakorlója új menedzsmentet nevezett ki: a gazdasági területet Zoltai László, a termelést Rivnyák József vette át. A cégvezetés állítja, majd egy éven át tartó szervezetfejlesztési folyamat végeredménye volt a váltás, a helyiek azonban a biztonsági őrök váratlan leváltásáról, s a vezetők azonnali felmondatásáról számoltak be - értesült a Független Hírügynökség.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!