Magyarország

2010.08.22. 21:51

Szabálytalanul beszerelt elektromos készülék okozhatta a kisgyerek halálát

<p>Egy szabálytalanul beszerelt elektromos berendezés okozhatta annak a 2 éves gyereknek a halálát, akit vasárnap délután ért halálos áramütés Jászárokszálláson - tudta meg a Független Hírügynökség.</p>

A megyei rendőrség, feloldva a korábban elrendelt hírzárlatot, közölte, a gyerekhez mentőhelikoptert hívtak, az orvosok egy órán keresztül küzdöttek az életéért, de sikertelenül. Az ügyben halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indult eljárás - mondta el Veres Éva, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

- Független Hírügynökség -


Továbbra is hírzárlat van a halálos áramütést ért kisgyerek ügyében

fuggetlen | 2010.08.22 21:16
Továbbra is hírzárlat van annak a 2 éves gyereknek az ügyében, akit vasárnap délután ért halálos áramütés Jászárokszálláson. A történtekről továbbra sem tudni részleteket.

Halálos áramütés ért egy kétéves gyermeket

fuggetlen | 2010.08.22 18:31
Halálos áramütés ért egy 2 éves gyermeket vasárnap délután Jászárokszálláson - mondta el a Független Hírügynökségnek Veres Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!