Magyarország

2010.07.14. 16:00

Rabszállító karambolozott Budapesten, a Kerepesi úton

<p>Az elsődleges adatok szerint tizenöten sérültek meg, amikor egy rabokat szállító teherkocsi karambolozott egy személyautóval Budapesten szerdán délután - értesült a Független Hírügynökség.</p>

A karambol a VIII. kerületi Kerepesi út és Asztalos Sándor utca kereszteződésében történt, a rabszállító a neki jobbról érkező személyautó oldalába csapódott. A teherautó több méteren keresztül tolta maga előtt a személyautót, az utasok közül többeket is a tűzoltóknak kellett kimenteni. A nem végleges adatok szerint a tizenötből négyen súlyosan megsérültek, a többiek könnyebb sérülésekkel megúszták. A helyszínre 10 mentőautót riasztottak, a sérülteket négy fővárosi kórházba vitték.

A baleset miatt a Kerepesi utat teljes szélességében lezárták. A BKV fődiszpécsere a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a helyszínelés idejére a 80-as trolik csak rövidített útvonalon, a Stadionok megállóig járnak.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!