Magyarország

2010.07.07. 12:30

Ismét gördeszkás felvonulás lesz Budapesten

<p>Gördeszkás felvonulás lesz Budapesten július 17-én, szombaton. A Deszkás Piknik nevű rendezvényre több száz embert várnak - mondta a Független Hírügynökségnek Dezső András főszervező. Koncertek és egyéb programok is lesznek, a részvétel ingyenes.</p>

Budapesten immár harmadik alkalommal rendezik meg a Deszkás Pikniket. A résztvevők július 17-én szombaton, 14 órától gyülekeznek majd az Erzsébet téren. A rendőrök által biztosított felvonulás 15 órakor indul. A résztvevők a Bajcsy-Zsilinszky út, Alkotmány utca, Szemere utca, Szent István körút, Nyugati tér, Váci út, Dózsa György út útvonalon haladnak a Városligetbe, a Közlekedési Múzeumhoz.

A körülbelül háromnegyed óráig tartó felvonulás után a Városligetben folytatódik a Deszkás Piknik: a Petőfi Csarnok mellett található beton focipályán felállított elemeken lesz DC street verseny és Burn best trick verseny, majd buli. Fellép az egyik legismertebb magyar hip-hop banda, a Hősök, de játszik még Dj Nice, Dj Ozon, Matek Márk, Kool Kasko, éjfélkor pedig külföldi deszkás filmpremier is lesz.

A felvonulás célja, hogy népszerűsítse a gördeszkázást, egyúttal jelezze: ellentétben a többi európai fővárossal, Budapest belvárosában még mindig nincs gördeszkázásra alkalmas pálya, annak ellenére, hogy rengeteg fiatal űzi ezt a városi sportot.

- Független Hírügynökség -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!