Magyarország

2010.05.12. 18:00

Élő Gábor az MTV új hírigazgatója

<p>Élő Gábor lesz a Magyar Televízió új hírigazgatója jövő hétfőtől - közölte a köztévé sajtóosztálya szerdán.</p>

A posztot eddig betöltő Bednárik Imre péntektől, közös megegyezéssel távozik az MTV-től.


Közös megegyezéssel, péntektől távozik az MTV hírigazgatója, Bednárik Imre. Utódja, azaz a köztévé új hírigazgatója Élő Gábor lesz. A televíziós-rádiós szakember hosszú köztévés múlt és rövid kereskedelmi televíziós kitérőt követően a Lánchíd Ráditól igazolt át az MTV csapatához.

Élő Gábor a Pázmány Péter Római Katolikus Egyetem Hittudományi Karán szerzett diplomát. A Magyar Televíziónál kezdte pályáját, volt riporter, szerkesztő, műsorvezető, stúdióvezető, főszerkesztő-helyettes egyaránt. A pécsi szakember először a Körzeti Stúdió, majd dél-dunántúli tudósítóként a Híradó, később a Hét, a Ma Reggel műsorvezetője lett, miközben a Pécsi Körzeti Stúdiót is vezette. Ezt követően a Híradó, 2005 júliusáig pedig a Regionális Kisebbségi és Határon Túli Műsorok főszerkesztő-helyettese. Az Echo Tv hírigazgatója két év után a Lánchíd Rádióban szerkesztő-műsorvezetőként, ezután 2010 májusáig főszerkesztőként tevékenykedett - közölte az MTV.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!