Magyarország

2010.04.22. 14:36

Rendőrautókat tört össze az ámokfutó - lövések is dördültek

<p>Ámokfutó autóst üldöztek a rendõrök csütörtök délután a fõvárosban. A rendõrök több lövést is leadtak a kocsira, hogy megállítsák, de nem sikerült.</p>

Az autót pár utcában odébb találták meg, ekkor már senki sem volt benne. Az egyik menekülõt néhány utcával messzebb elkapták, két társát még keresik.
A terepjárót a XIX. kerületi Vak Bottyán utcában akarták ellenõrizni a rendõrök, azonban a sofõr megállás nélkül továbbhajtott. Mint kiderült, a kocsi lopott volt, hárman utaztak benne. Az egyenruhások üldözni kezdték az autót, sõt, rendõrök vártak rá a József Attila utca és az Árpád utca keresztezõdésében is. A terepjárónak sikerült áttörnie a "zárat", ezután a sofõr elhajtott. A rendõrök több lövést is leadtak a kocsira, de hiába, a menekülõk egérutat nyertek. A kocsit pár utcában odébb megtalálták, ekkor már senki sem volt benne. Egyiküket azonban pár utcával arrébb sikerült elfogniuk a rendõröknek a polgárõrök segítségével. Társait még keresik.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, az ámokfutó több kocsit is megrongált menekülés közben, ezek között több rendõrautó is van, kettõ a Zrínyi utcában, míg egy a József Attila utca és az Árpád utca sarkán. Emellett egy taxi, és maga az üldözött kocsija is megsérült, ezek szintén a Zrínyi utcában állnak - jelentette korábban a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!