Magyarország

2010.04.30. 08:51

Fiatal fegyveresek rendõrkézen

<p>Fiatal rablókat fogtak el a fõvárosi rendõrök a napokban. A fegyveresek még februárban rontottak be egy VII. kerületi lakásba, ahol többmillió forintot és ékszereket zsákmányoltak.</p>

A rendõrség négy fiatalt gyanúsít, egyikük kivételével mind 17 éves.

A rendõrök szerdán fogtak el két 17, egy 18, illetve egy felbujtóként közremûködõ 17 éves fiatalembert rablás miatt. A gyanú szerint közülük hárman február 10-én, fényes nappal berontottak egy VII. kerületi lakásba, ahol ekkor ketten voltak. A nõt gázspray-vel fújták le, míg a vele lévõ férfit feltehetõen fegyverrel fenyegették, majd az ékszereket, és a nála lévõ pénzt - 6 és fél millió forintot - követelték. Miután megszerezték zsákmányukat, a támadók elmenekültek a helyszínrõl.

A fiatalok ellen nagy értékre elkövetett rablás miatt indult eljárás. Mindannyian õrizetben vannak - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteki közleményében a Budapesti Rendõr-fõkapitányság.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!