Magyarország

2010.04.05. 08:11

Ezer tő vadkender Hegyeshalomban - egy osztrák férfit gyanúsítanak a termesztéssel

<p>Vadkender-ültetvényre bukkantak a rendőrök vasárnap este egy hegyeshalmi családi házban. A termesztéssel egy osztrák férfit gyanúsít a rendőrség.</p>


A vadkender mellett illegális pálinkával is foglalkozott az osztrák férfi

fuggetlen | 2010.04.05 17:06

Illegális pálinkafőzdét is üzemeltetett az az osztrák férfi, aki vadkender-ültetvényével bukott le vasárnap este Hegyeshalomban. A majdnem ezer tőnyi növényt professzionális körülmények között nevelte élettársa családi házában. A rendőrök a ház mellett találták meg a zugfőzdét.


Családi veszekedéshez hívták a hegyeshalmi címre vasárnap este a rendõröket, így bukkantak a ház melléképületében termesztett ezer tõ vadkenderre - tájékoztatott a helyszínen Móricz Péter, a Gyõr- Moson- Sopron Megyei Rendõr - fõkapitányság alosztályvezetõje.

A kábítószer-alapanyagot professzionális körülmények között tartották, termesztésével a ház tulajdonosának élettársát egy 48 éves osztrák férfit gyanúsít a rendõrség, akit õrizetbe vettek és ellene kábítószerrel való visszaélés gyanújával indult eljárás.


Ezer tő vadkendert találtak a rendőrök egy hegyeshalmi családi házban

fuggetlen | 2010.04.04 21:11

Ezer tő vadkenderre bukkantak a rendõrök Hegyeshalomban egy családi házban vasárnap este - tájékoztatott Kocsis Tünde, a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!