Magyarország

2010.04.08. 09:31

Elõzetesben a jakabszállási rabló-rendõr

<p>Elõzetes letartóztatásba helyezte egy hónapra a Kecskeméti Bíróság azt a 42 éves kecskeméti férfit, aki kedden délelõtt játék pisztollyal rabolt ki egy jakabszállási takarékszövetkezetet.</p>

Errőll tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mihályné Bornemisza Eleonóra õrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. A volt rendõrtiszt elõzetesérõl csütörtök reggel döntött a bíróság.
A nyugállományú rendõr alezredes csaknem hárommillió forintot zsákmányolt. Az egyik pénztáros a menekülõ rabló után futott, így sikerült az autó rendszámát felírnia, ami alapján a rendõrök megtalálták volt kollégájukat.

A nyugdíjas rendõrtiszt lakásán elõkerült az elrabolt pénz, a rablásnál használt ruhái, és az autójából a fegyver is, amellyel megfenyegette a pénztárost. Kiderült, hogy egy játék pisztollyal rabolta ki a bankot.

A nyugdíjas rendõr alezredes a fõkapitányság gazdaságvédelmi osztályán dolgozott kiemelt fõnyomozóként, százmilliós csalásokra derített fényt, rendkívül pontos, megbízható rendõrnek tartották. A rablást kilátástalan anyagi helyzetével indokolta..
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!