Magyarország

2010.04.16. 13:14

Daróczi-rejtély: miért adósodott el?

<p>Elképesztő dolgokat állít a tragikus körülmények között elhunyt Daróczi Dávid (†37) apja: Choli Daróczi József (70). - Blikk.hu összeállítás.</p>

Choli Daróczi József (70) nemhogy bizalmatlan a számára ismeretlen barátokkal szemben, de egyenesen úgy véli, fia egy öngyilkosságnak álcázott gyilkosság áldozata lett.

Állítását Dávid ruháival igazolná, amelyeket néhány nappal ezelőtt kapott meg a rendőrségtől. A volt kormányszóvivő ingén a gyászoló apa vérnyomokat vélt találni. Megkérdeztük a BRFK-t az apa állításával kapcsolatban, de nem hisznek a gyilkosság elméletben, fenntartják korábbi nyilatkozataikat, amely szerint nem merült fel idegenkezűségre utaló nyom.

Márpedig egyre több rejtélyes szál kerül napvilágra Daróczi Dáviddal kapcsolatban. Ki gondolná például, hogy egy volt kormányszóvivőnek filléres gondjai vannak? Márpedig így történt: Dávidnak a Blikk információi szerint milliós adósságai voltak. Az, hogy ezek a tények mennyiben járultak hozzá öngyilkosságához, egyelőre rejtély, de tény, hogy a rendőrség által folytatott közigazgatási eljárás keretében meghallgatott tanúk arról számoltak be, hogy szinte kilátástalan volt az elhunyt férfi helyzete.

Mint a Blikk megtudta, korábbi informatikai vállalkozásának csődje és a felvett hitelek miatt nem tudott talpra állni Daróczi Dávid. Miután belvárosi kétszobás lakását értékesítette, egyetlen fillérje sem maradt, mindent a tartozások visszafizetésére fordított, azonban így sem tudott kilábalni a csődből. Pedig a kommunikációs cég, amelyben dolgozott, jól ment, milliós megrendeléseik voltak.
Információjuk szerint magánszemélyeknek is tartozott kisebb-nagyobb összegekkel, de a rendőrségi vizsgálat során kiderülhet, volt további adóssága is – mondta el egy neve elhallgatását kérő rendőrtiszt.

Folytatás az eredeti oldalon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!