Magyarország

2010.04.25. 13:44

Daróczi gyászkeretes képet adott magáról karácsonyra

<p>Daróczi Dávid nem akarta megosztani titkait a családjával, vagy csak a család nem vette észre a néma segélykiáltást?</p>

Daróczi Dávid halálának tragikus körülményei a mai napig kétségek között tartják gyászoló szeretteit. A családtagok tépelődnek: amennyiben öngyilkossághoz vezető depresszióban szenvedett, miért nem vették észre az árulkodó jeleket?

– Joci halála óta az önmarcangolás, a lelkiismeret-furdalás érzése minden napomat átszövi. Sokat beszélgetünk mostanában a múltról, a közösen eltöltött pillanatokról, s arra jöttem rá, hogy nagyon sok mindent elmulasztottunk az életben. Sajnos akkor, amikor még életben volt, ezeknek nem tulajdonítottunk jelentőséget – beszélt a Borsnak családja gyötrelmeiről Daróczi Dávid unokatestvére, az egykori EP-képviselő Mohácsi Viktória.

Szavaiból kiderült: úgy hitték Daróczi Dávid nem akarta megosztani titkait a családjával. Pedig lehet, hogy nem értették, nem vették észre, hogy mondani akar valamit. Mint tavaly karácsonykor, amikor fekete képkeretbe foglaltatta a saját fényképét, s mindenkinek ezt adta ajándékba. A szerettei megdöbbenve kérdezték: miért ezt kapták tőle? Ő csak annyit mondott: „Úgysem láttok olyan sokat.”
Forrás: www.borsonline.hu

Folytatás az eredeti oldalon >>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!