Magyarország

2010.04.30. 06:41

Claudia nem ment el Daróczi sírjához

<p>Ismeretlenek, és három családtag látogatott Daróczi Dávid sírjához a tragikus körülmények közt elhunyt férfi születésnapján.</p>

Alig egy hónappal azelőtt vetett véget életének Daróczi Dávid, hogy betöltötte harmincnyolcadik évét. A síron tegnap, a születésnapján szinte még frissek voltak a temetésére vitt virágok. A napon, amely tavaly még ünnep volt, elsőként lánytestvére, Tünde és annak két ismerőse látogatta meg a temetőben. A feketébe öltözött fiatal nő megrendülten állt a sírhant mellett, aztán szomorúan próbálta eltüntetni a kíméletlenül pusztító idő hírnökeit: a sarjadó gyomokat, elszáradt szirmokat. Később selyempapírba csomagolt vegyes csokrot helyezett a friss földhalmon álló vázákba. Amikor befejezték a díszítést, még néhány percet álldogáltak a sír mellett, majd hazafelé vették az irányt.

Az ápolt sírhoz nem csak családtagok érkeztek, néhány idegen is főhajtással tisztelgett az elhunyt előtt. Claudia nem látogatott ki a temetőbe -írja a Borsonline.hu.

Folytatás az eredeti oldalon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!