Magyarország

2010.04.30. 21:31

A munka ünnepe alkalmából üzent Orbán Viktor

<p>A munka ünnepe alkalmából üzent Orbán Viktor. A Fidesz elnöke szerint nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen megbecsült munkája, aki dolgozni akar.</p>

Magyarországnak tehetsége van az értelmes, szép és becsületes munkához, tehetsége van a sikerhez - fogalmazott a Független Hírügynökséghez eljuttatott péntek esti közleményében Orbán Viktor. A Fidesz elnöke szerint a magyarok történelmük során többször is megtapasztalták, hogy sem az ország, sem polgárainak jövõje nem épülhet spekulációra, dologtalanságra vagy semmittevésre.. A munka tartást és büszkeséget ad, ezért a nemzeti együttmûködés rendszerében közös érték a munka, és nemzeti ügy az, hogy mindenkinek legyen megbecsült munkája, aki dolgozni akar.

A politikus úgy fogalmazott: "ennek jegyében raktuk le a nemzeti együttmûködés rendszerének alapjait, és építjük föl azt a következõ években. Olyan rendszert építünk, amely erõssé teszi az országot és sikeressé a magyar embereket." Orbán Viktor közölte:
ennek szellemében küldi jókívánságait és nagyrabecsülését minden dolgozó, dolgozni vágyó és munkájával becsületet szerzett nyugdíjas magyar embernek és családjaiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!