Magyarország

2010.03.21. 13:44

Budaházy György nem lett képviselőjelölt

<p>Budapest - Budaházy György nem indulhat a tavaszi parlamenti választásokon, mert nem gyűjtött elegendő számú ajánlószelvényt.</p>


A szükséges 750 helyett mindössze 640 érvényes kopogtatócédulát adott le határidõre - tájékoztatta a Független Hírügynökséget az Újbudai Önkormányzat sajtóosztálya, a XI. kerület jegyzõjének bejelentése alapján.

Budaházy Györgynek így nem lett mentelmi joga, ezért a terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal visszaéléssel, emberölés elõkészületével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértéssel gyanúsított férfi továbbra is elõzetes letartóztatásban marad.

Budaházy György független jelöltként indult volna a fõváros 17. választókerületében.


Újabb hangfelvétel a Magyarok Nyilairól - hat helyen robbantottak volna kilós bombákat - RTL Híradó

fuggetlen | 2010.03.20 20:03

Újabb hangfelvétel került az RTL Híradó birtokába a terrorizmussal gyanúsított Maqyarok Nyilai nevû csoport utolsó akciójáról. Ez egy nappal azelõtt készült, hogy a rendõrség tavaly áprilisban lecsapott rájuk. A felvételen arról beszélnek, hogy hat helyen robbantottak volna fel háromkilós bombákat, pontosan ugyanabban az idõben, hajnali háromkor.


Akár egy hét múlva szabadulhat Budaházy György

fuggetlen | 2010.03.18 17:24

Kiengedhetik az előzetes letartóztatásból a jövő héten csütörtökön Budaházy Györgyöt, ha a helyi választási bizottság úgy dönt, hogy összegyűjtött ajánlószelvényei alapján nyilvántartásba veszi független jelöltként.


Jobbikos gyanúsított Budaházy ügyében

fuggetlen | 2010.03.01 11:47

Újabb gyanúsítottat hallgatott ki hétfőn a központi Nyomozó Ügyészség a Magyarok Nyilai néven elhíresült terrorszervezet ügyében.


Katonai parancsnokként működött Budaházy

fuggetlen | 2010.02.25 19:23

Részletesen beszámol az országgyűlési képviselők házainak megtámadásáról, Csintalan Sándor megveréséről, és a robbantásokról az egyik terrorizmussal gyanúsított férfi azon a hangfelvételen, amely az RTL Klub birtokába került.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!