Magyarország

2010.02.15. 06:44

Egymilliárd közbeszerzés nélkül - Magyar Nemzet

<p>A parlament honvédelmi bizottsága elõtt is titkolja a honvédelmi tárca, hogy mire költötték azt a több mint 1,2 milliárd forintot, amelyet a NATO 2008-as budapesti informális védelmi miniszteri találkozójának megrendezéséhez kaptak - ezt írja a Magyar Nemzet.</p>

A lap információi szerint a szaktárca kabinetfõnökének errõl szóló beszámolójában csak annyi konkrétum szerepel, hogy a pénzt a minisztérium tulajdonában álló HM EI Zrt. nyerte el a rendezvény bonyolítójaként. Az anyagban nincs szó konkrét feladatokról, ellenben hosszan ecsetelik, milyen tárgyalások folytak illetve megemlítik azt is, hogy különleges biztonsági intézkedésekre volt szükség.

A Magyar Nemzet korábban arról számolt be, hogy a HM EI Zrt. a konferencia lebonyolításáért járó feladatok jó részét átadta egy általa kiszemelt alvállalkozónak, a Multi-Zone Kft-nek. A cég vezetõje a lap kérdésére sem árulta el, mekkora összeget kaptak, és ezért milyen feladatokat kellett elvégezniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!