Kultúra

2017.02.28. 14:48

Interjú: Csordás Tibi

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Csordás Tibi (ex Fiesta) volt, aki mesélt amerikai élményeiről, és zenei terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Csordás Tibi (ex Fiesta) volt, aki mesélt amerikai élményeiről, és zenei terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Hogyan telt a pihenés?

Csordás Tibi: Nem rajongok különösebben a hidegért, így minden percét imádtuk amit a nyárban tölthettünk feleségemmel. Pihenésen kívül azonban munka is volt a kiruccanásban, hiszen három hétvégén felléptem Florida különböző pontjain, hétközben viszont maradt a szabadfoglalkozás, szóval nem panaszkodom. A végén egy pár napot pedig Mexikóban is eltöltöttünk.

Béres Szabi: Zenei fronton mikor várható újdonság?

Csordás Tibi: Már most látszik, hogy idén sok helyre kell mennem fellépés kapcsán, aminek persze nagyon örülök,hiszen minden alkalommal várom a közönséggel való találkozást. Miskolc és a Kocsonyafarsang is elképesztő élményt adott számomra, és ezúton is köszönöm mindenkinek aki a hideg ellenére kint volt és velem bulizott. A legnagyobb idei tervem, hogy összehozom a szólóalbumomat, amit már egy ideje tervezek, sőt már egyszer azt hittem, hogy el is készül, de aztán mindig íródnak új dalok és akkor valahogy ezt mindig átértékelem. Nem merek időpontot mondani a megjelenéssel kapcsolatban, de igyekszem idén végezni a folyamattal, és kiválasztani azokat a dalokat amik végül rákerülnek majd a korongra. Mindeközben egy életrajzi könyv is íródik az életemről, aminek a munkálatai egy író barátommal kiegészülve szintén zajlanak. Az sem kizárt, hogy a lemez és a könyv karöltve lát majd napvilágot.

Béres Szabi: Tervek?

Csordás Tibi: A lemez és a könyv munkálatain kívül pörögnek a fellépések, így az ország minden szegletébe igyekszem eljutni és szórakoztatni a mindig lelkes közönségemet. Minden fontos információt pedig a Facebook oldalamon mindenki magáénak tudhat.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!