Kultúra

2016.07.09. 08:02

Interjú: Cooky

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű rádiós Cooky volt, aki most is örömmel mesélt az olvasóknak, többek között a repüléssel kapcsolatos terveiről is.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a népszerű rádiós Cooky volt, aki most is örömmel mesélt az olvasóknak, többek között a repüléssel kapcsolatos terveiről is.

Béres Szabi: Milyen eddig az éved?

Cooky: Mindig is aktív életet éltem, így az utóbbi hónapok is leginkább munkával teltek számomra. Volt egy remek "Nagy Duett", ahol idén mint zsűritag vehettem részt a műsorban, amit nagyon élveztem, hiszen teljesen más feladat ez, mint mikor a színpadon kellett nekem is bizonyítani. Imádtam minden percét az adásoknak, és elmondhatom, hogy Kasza Tibivel azóta is szoros barátságot ápolunk. Sőt, hamarosan közös műsoruk indul a TV2-n szóval mindenki kapaszkodjon...! :)

Béres Szabi: A rádiózás nem hiányzik?

Cooky: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik a rádió, hiszen több mint 15 éve rádiózom napi szinten, és nagyon szép éveket töltöttem el a Music Fm csapatával, amiért mindig is hálás leszek a rádiónak. Most viszont kaptam egy új kihívást a televíziótól, így a két munkát nem tudtam volna száz százalékosan végezni, én pedig mindig a maximumra törekszem.

Béres Szabi: Tudjuk, hogy repülsz is, hol tart a dolog?

Cooky: Igen, a repülés szintén egy örök szerelem az életemben. Megvan az összes olyan vizsgám ahhoz, hogy kereskedelmi pilóta lehessek egy nagy légitársaságnál. Szóval, a jövőben nem kell majd meglepődni azon, hogyha netán valaki a levegőben találkozik velem.

Béres Szabi: Tervek?

Cooky: Jelenleg a legtöbb időmet pihenéssel töltöm, de itt-ott azért lehet találkozni velem az éjszakában, mert a zene benne maradt az életemben. Készülök a műsorra is persze, a többi pedig legyen meglepetés...:)

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!