Kultúra

2008.11.23. 15:02

Táncos ska mulatság a Factoryban!

<p>A Factory vendége volt a Testi Egyenleg. Hangulatos muzsikájukkal vitték a bugit a lábakba...&#160;<dia width="900" height="700" alt="Táncos ska mulatság a Factoryban 2008.11.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/T_ncos_ska_mulats_g_a_Factoryban_2008_11_23/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Táncos ska mulatság a Factoryban 2008.11.23." /></a></dia></p>

Vidám, családias kis bulin vehettek részt azok, akik kilátogattak pénteken a Vasgyárba. A talpalávalóról,egy fővárosi zenekar a Testi Egyenleg, valamint miskolci társuk a Nem Tej Mama nevezetü formáció gondoskodott.
A szervezők a látogatók számával kapcsolatban elmondták hogy több emberre számítottak, valószínüleg a város több pontján megrendezett események tömkelege osztotta meg a szórakozni vágyókat, na de azért a 100 fölötti nézőszám így is megvolt. Mindenesetre aki eljött az jól szórakozhatott.

A Nem Tej Mama ska project neve bizonyára ismerősen cseng néhány miskolci stíluskedvelő számára. A klisékből merített szöveg és dallamvilág stílusos,
ska-s feldolgozásával könnyen emészthető hangulatos zenei élményt kölcsönöztek a bulinak és jól be is melegítették a porondot a soron következő csapatnak. Nem sokkal éjfél elött lépett színpadra a magyar ska zenei élvonal egyik ismert zenekara a budapesti Testi Egyenleg. 
 A  zenekar alig egy hónapja lépett föl a Miskolci Egyetem gólyabálján, annak ellenére elfogadták a Factory Aréna szervezőinek meghívását is és a buli után elmondták hogy nagyon tetszett nekik ez az újdonsült klubb és a közönség is, ezért megnyugtattak mindenkit hogy nem utoljára jártak az acélvárosban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!