Kultúra

2008.10.26. 19:23

Halloween a Factory Arénában

<p>Október 31-én, pénteken a Factory Aréna és a Hanggyár szervezésében kerül megrendezésre Miskolc egyik legütősebbnek ígérkező Halloween Party-ja, ami egyben a nyitóbulija is a helynek.</p>

A szervezők az év hátralévő részében folyamatos élőzenei koncertekkel, partykkal kívánják felpezsdíteni a város underground zenei életét a hét utolsó napjain. Jó zene, extrém környezetben a már jól ismert Gyár fesztivál helyszínén.

 

Október 31.-én, Halottak napján nem is akarhat mást egy normális ember, mint hogy a térség egyik legbrutálisabb death /trash metal bandájának koncertjén csápoljon.
  A Slytract  névre hallgató miskolci formáció már régóta tevékenykedik és kitartó munkájuk eredményeként már egy album is megjelent az osztrák NoiseHeads Records gondozásában és elkészült az első videó klipp is.


Az est folyamán fellép még két debreceni banda a Dim Visionés a Sepultura tributevalamint az ózdi Remorsezenekar is , akiknek legújabb albuma október 6.-án jelent meg.
A koncertek mellett, a szomszédos pincehelységben drum and bass őrület várja az elektronikus zenék kedvelőit.


Ez a rendezvény is mint mindíg 500 magyar pénz ellenében látogatható, ami egyedülálló a térségben hogy ennyi pénzért a dolgozó, négy kiváló koncerten illetve egy eget rengető drum and bass bulin vegyen részt.

info.:www.factoryarena.hu


további cikkek.:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!