Kultúra

2007.11.03. 15:47

Horváth Charlie 60 éves lett

<p>Horváth Charlie 60 éves lett. A közkedvelt zenész úgy gondolja, minden ember életében eljön az a pillanat és születésnap, amit már illő megünnepelni egykori zenésztársaival és barátaival.</p>

Nagyon elröpült, amikor már negyven voltam, onnan már nem számoltam, nem tudtam számolni. Minden megy úgy, mint mikor húszasok voltunk – nyilatkozta Charlie.

Charlie attól függetlenül, hogy hatvanadik születésnapját ünnepelte nagyon fiatalnak érzi magát, mintha most kezdte volna pályáját. Pedig annak bizony negyven éve már.

- Én nagyon boldog vagyok, szeretet vesz körül, jól érzem magam, és persze nagyon fiatalnak. Mondjuk, úgy harmincnak vagy negyvennek. Nem érzem magam hatvannak, az nagyon sok.

A zenész évtizedekig külföldön énekelt, ahová felesége, Kati nem kísérte el, de mindvégig kitartott Charlie mellett. Nem vált el tőle, inkább várt a pillanatra, amikor újra együtt élhetik napjaikat szeretetben, boldogságban.

- Együtt van a család, külön is vagyunk, de együtt is vagyunk. Ez egy csodálatos dolog. A távolság volt az, ami összetartott minket.

A zenész két dolgot kívánt születésnapjára. Egy teltházas bulit következő koncertjére, illetve, hogy utána családjával eltölthessen egy pár napot Spanyolországban.

Charlie fejében a 60. születésnapján még az is megfordult, hogy kora miatt talán visszavonul. Aztán úgy döntött, mégis marad: a társaság miatt, és hogy mindig jó napja legyen.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!