Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház

2022.01.26. 10:25

Lezárás és parkolási tilalom a megyei kórházban

Beruházásokkal, korszerűsítésekkel újul meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházban a gyermeksürgősségi ellátás.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház

Az ország második legnagyobb gyermekgyógyászati centrumában egyebek mellett bővítik a gyermeksürgősségi és traumatológiai ambulanciákat, megújul a teljes műtőblokk, valamint a központi betegellátónak közvetlen összeköttetése lesz a helikopterleszállóval, derül ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közleményéből.

Ez az összeköttetés – amely egy zárt függőfolyosó – a Velkey László Gyermekegészségügyi Központ és a Központi Betegellátó Épület között helyezkedik majd el.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház

 

A beruházás részeként az ehhez szükséges hídelemeket 2022.01.28-án szállítják intézménybe.

 

A kórház ezúton is tájékoztatja Önöket, hogy a beszállítási útvonal biztosítása érdekében 2022. január 27-én 16:00 órától - 2022. január 28-án éjfélig a mellékelt vázlatrajzon bemutatott útvonalat a hídelemek szállítása miatt lezárják.

Ezen útszakaszon a fenti időpontban parkolási, és megállási tilalom lép életbe.

 

Emellett 2022. január 28-tól a Központi Betegellátó épületében található felnőtt sürgősségi osztály (SBO) mentőparkolója építési terület lesz, így az említett helyszínen megállni szigorúan tilos és balesetveszélyes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!