Kazincbarcika hírei

2011.01.08. 18:17

Csengő volt a bohócsapkán

<p>A Kazincbarcikai SC focicsapatánál történt változás váratlanul érte Kádár Zsoltot.</p>

Már nem Kádár Zsolt irányítja a Kazincbarcikai SC NB II-es felnőtt labdarúgócsapatának szakmai munkáját, a szakmai igazgatói posztot is betöltött edző az utánpótlásban sem kapott új feladatot, így távozik a klubtól. Azt kérdeztük tőle, hogy mennyire lepte meg a személyével kapcsolatban hozott döntés.

– Váratlanul ért, azt hiszem a csapat őszi eredményei miatt nem érheti kritika a munkámat, a munkánkat, mert várakozásnak megfelelően szerepeltünk, ezért köszönettel tartozom a segítőmnek, Kócsi Józsefnek és a csapat minden tagjának – mondta Kádár Zsolt, majd így folytatta: – Túlzás nélkül állíthatom, hogy a jelenlegi keret kialakításában nagy szerepem volt, és a nehéz körülmények ellenére jó teljesítményt nyújtottunk az ősszel. Érdekesség, hogy másfél éve, kirúgott edzőként azon munkálkodtam, hogy a barcikai foci ne az NB III felé vegye az irányt, és ahelyett, hogy valamelyik más csapat ajánlatát elfogadtam volna – mert kaptam több helyről is megkeresést –, azon ügyködtem, hogy a KBSC jövőjét építsem, hogy tető alá hozzam a Puskás Akadémiával azt az együttműködést, amit végül 2009 végén sikerült megkötni. Hogy ezt a szerződést, ahogy hallom ugyanazzal a tartalommal a Diósgyőr viszi tovább, ez ennek a Puskás Akadémiával megkötött megállapodásnak a folyománya, és szerintem ha a felcsútiakkal nem lett volna szerződés, akkor most a diósgyőriekkel kötött sem lenne. Sőt, ha 2009 végén nem köttetik meg a megállapodás, valószínűleg NB III-as csapata lenne a városnak, mert a Puskás Akadémiával létrejött megállapodás révén lettek biztosítottak az NB II-es működéshez szükséges anyagi források. Azt hiszem a felsoroltak tükrében igazán meglepő, hogy a felnőtt csapatnál, és még az utánpótlásnál sem számítanak rám. De ez van... Szurkolok, hogy jól működjön ez a rendszer, azért is mert az elmúlt 10 évben sok energiát fektettem a barcikai labdarúgásba, és nekem nem egy a sok közül ez a klub. Most egy kicsit úgy érzem magam, hogy csengő voltam a bohócsapkán, de úgy gondolom, találok majd a közeljövőben olyan feladatot a magyar futballban, ami nekem való.


KBSC: A diósgyőri szál

eszak | 2011.01.07 13:11
A Borsodsport Invest Kft. ügyvezető igazgatóját, Sántha Gergelyt arról kérdeztük, hogy mi a céljuk a barcikai szerepvállalással.

KBSC: nagy változások

eszak | 2011.01.07 13:02
Edzőcsere és változás az utánpótlás finanszírozásában.

Együttműködés a KBSC és a DVTK között

boon | 2011.01.06 13:08
Kazincbarcika - A 2010. év vége, illetve a 2011. év eleje jelentős változásokat hozott a kazincbarcikai labdarúgó klub életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!