Miskolc

2019.07.08. 13:21

Idén is megjutalmazzuk a csupa 5-ösöket!

Reméljük idén is sok diák vitt haza csupa 5-ös bizonyítványt. Az örömben Borsod megye napilapja is szeretne osztozni, ezért hirdetjük meg ebben az évben is a Csupa 5-ös akciót.

Illusztráció

Ezzel azokat az általános iskolásokat kívánjuk megajándékozni, akik az egész tanévet szorgalmas tanulással töltötték, s kiemelkedő munkájuk jutalma nem is maradt el: kitűnő lett a bizonyítványuk. A kitűnő bizonyítvány mellé pedig az Északtól a diákok ingyen belépőt kapnak a Diósgyőri Várba, tárlatvezetéssel. Ezért nem kell mást tenniük, mint a Diósgyőri Vár bejáratánál felmutatni azon oldalt, ahol megjelent a fotójuk.

Arra kérjük tehát a szülőket és a gyermekeket, hogy a https://boon.hu/jatek/csupa5-3689525/ oldalra kattintva töltsenek fel egy fényképet a kitűnő bizonyítvánnyal végzett gyermekről, valamint a bizonyítványról, s töltsék ki az ott található adatlapot. A jelentkezéseket 2019. július 31-én éjfélig fogadjuk, a fotókból készített összeállításokat pedig folyamatosan közöljük lapunkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!