Ingatlanajánló

2023.06.03. 08:00

A hét ingatlana: barokk stílus és karácsonyi hangulat Kazincbarcikán, a Béke téren

A Kazincbarcikán, azon belül is a Béke téren kínált, impozáns lakás 56 nm-es alapterületével, barokk stílusban várja új tulajdonosát.

A képek még a téli ünnepkör során készültek, ezek látványa a forró napokon külön jól eshet a helyi ingatlanpiac kínálatát akár csak hobbiból böngészőknek!

„Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Kazincbarcikán, a Béke téren eladó egy teljesen átalakított barokk stílusú lakás a 2. emeleten. Jelenlegi állapota egy hálószoba amerikai konyhával és hatalmas fürdőszobával. A villamoshálózat, vizesblokk és nyílásozók cseréje megtörtént. A gáz szolgáltatás meg lett szüntetve és wifis légkondicionálóval lett kiváltva a régi konvektoros fűtés. Továbbá egy elektromos kandalló is a vételár része.

Nagyon szép konyhabútor kapott helyet az amerikai konyhában. Olasz swarovski csillám poros tapéta van a nappaliban, az oszlop 14 karátos füstarannyal díszített. Még néhol vannak hiányosságok, de folyamatban van a pótlása. Igény esetén, a bútorok megvásárolhatók. [...]”

 

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!