Ingatlanajánló

2023.02.11. 08:00

Nem értjük: eladó egy csodás ház Telkibányán, megfizethető áron!

A Telkibányán kínált, 45 milliós ingatlanba a fotók alapján azonnal beleszerettünk. Az egyedi megoldások mellett természetesen a helyszín is nagy kedvenc. A 100 nm alapterület feletti megyei házak között pedig tuti befutó nálunk az ingatlan!

“Eladó tulajdonostól Telkibányán, a Zemplén hegység egyik legszebb, leghangulatosabb településén a Múzeum utca 16. alatt egy egyedi kivitelezésben felújított, modernizált 105 m2-es parasztház. A ház 2018-ban kapott egy teljes körű felújítást, teljesen új tetőszerkezettel. A tiszta szoba plafonjának fagerendáján 1905-ös év szerepel, mint építési idő. A falak anyaga tégla és kő. Nagyon csendes aszfaltozott utcában, hangulatos kert fenyőfákkal, növendék cédrussal, gyümölcsfákkal. Saját kúttal. Parkolás az udvarban.

 

A telek mérete: 1562 m2. Víz, csatorna, áram bevezetve a házba, a szobában téglakályha főző platnival, a nappaliban három oldalán üvegből készült tűztérrel fémkandalló, a gázcsonk bennáll az udvaron. A tetőtérben kisebb szoba kialakítása lehetséges, a tetőablak már bent van. 20 percre a Budapest-Kassai autópályától. A faluban élelmiszerbolt, orvosi rendelő, Takarékszövetkezet, több étterem található. Azonnal költözhető. [...]”

További 100 nm feletti, izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!