Ingatlanajánló

2022.11.12. 08:00

Hiába csak látványterv, beleszerettünk egy 4 szobás, miskolci családi ház formáiba!

115 millió forintért érhető el Miskolcon egy vadonatúj, 4 szobás családi ház. A látványtervek annyira izgalmasak, hogy bár az ingatlan még nem így fest, egyszerűen meg kell mutatnunk!

“Ha Ön Miskolc belvárosában új, korszerű, minimalista/kortárs modern, téglaszerkezetes, hőszigetelt családi házban szeretne lakni, vagy irodai tevékenységre alkalmas ingatlant vásárolna, úgy kérem álljon meg ITT, megtalálta, EZ AZ! Az épülő ingatlan az Árok utca elején található kb. 2 percre a Városháztértől. Egy régi épület helyén épül a ház, melynek 2 oldalfalát tartották meg és jelenleg 70%-os készültségi fokozatban van! A lakótér 135 nm-es, plusz 8,6 nm galéria áll rendelkezésre leendő tulajdonosának! 428 nm-en helyezkedik el az impozáns épület, mely részben térkövezett, részben parkosított.

 

További jellemzők:

- A földszintes elrendezésű épület vasbeton zárófödémmel készült, felső hőszigetelése 14 cm PIR hab (28 cm EPS-nek felel meg), a födém alsó hőszigetelése 10 cm EPS.

- A padló hőszigetelése 15 cm vastag lépésálló EPS.

- Az ablakok 3 rétegű műanyag nyílászárók, a bejárati ajtók alumínium-műanyag szerkezetűek, elektromos zárszerkezettel. Mindegyik nyílászáró rendelkezik külső árnyékolástechnikával, Schlotterrer motoros működtetésű külső lamellás árnyékolóval, ill. nappali előtti üvegportál mozgatható, fa lamellás árnyékolóval.

- A fűtése padlófűtés gázkazánról, de a rendszer átállítható hőszivattyúra is adott esetben.

- A házra 5 kWp-es napelem rendszer készül, a belső levegő cserét hővisszanyerős szellőzőgép biztosítja. A napelemes rendszer rásegíthet majd a padlófűtésre is!

- Az épület 20 cm homlokzati EPS szigetelést kapott.

- Az ingatlan nagy méretű belső terekkel rendelkezik, a konyha-étkező-nappali 40 m2, melyhez +8,6 nm galéria tartozik. A belmagassága 3,5 - 6,0 m között van.

- Két külön fürdőszoba lett betervezve

- Egy 12 nm-es területű belső átrium udvar is ki lett alakítva, amely lefedve télikertként, vagy 5. szobaként is használható lenne. Ennek egyeztetése lehetséges a vevői igényeknek megfelelően!

- FONTOS!!! A HÁZAT A BELSŐ AJTÓK, BURKOLATOK ÉS VILÁGÍTÓTESTEK NÉLKÜLI ÁLLAPOTBAN TERVEZZÜK ÁTADNI, hogy az új tulajdonos a saját igényeinek megfelelően választhassa ki ezeket. Ennek megvalósításában szintén partner a tulajdonos!

A ház úgy épült, hogy irodaként és/vagy lakásként is működhessen. Az épület átadásának ideje 2022 december 31. Igény szerint az eladó belsőépítészeti tervezésben is tud segíteni! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!