Ingatlanajánló

2022.11.05. 08:00

Életvitelszerűen mobilházban? A kazincbarcikai Vadna Park területén lehetséges!

A Vadna Park területén kínált kandallós mobilház ára 16,9 millió forint. Ennek fényében egy esetleges életvitelszerűen kialakított lakhatás igazán nem hangzik rosszul…

“A VADNA PARK területén, Magyarország északkeleti részén, a Bükk lábánál, tóparti, strand és üdülő övezetben eladó egy 368 nm körbekerített, panoráma kilátású telek, rajta két éve telepített mobilházzal. Víz, áram be van kötve. A mobilházban 3 háló, nappali, ebédlő, konyha, zuhanyzó, WC van. Az ár magában foglalja a képeken látható teljes bútorzatot és a gépeket is. Az ablakból kilátás nyílik a tóra és a Bán patak völgyére, a Bükkre.

 

A VADNA PARK telek tulajdonosai a területen működő strandot ingyen használhatják, valamint sportolásra, pihenésre, horgászásra van lehetőség. A teljes üdülő övezet bekerített, kamerarendszerrel, portaszolgálattal ellátott. A tó körüli terület infrastrukturálisan kiépített - villany, víz, szemétszállítás, közvilágítás megoldva, sok család már életvitelszerűen él itt. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!