Ingatlanajánló

2022.11.26. 08:00

25 millióért eladó a miskolci Block Bistro örökös bérleti joga

Facebook oldalán 12 469 követővel rendelkező, népszerű szórakozóhely örökös bérleti jogát kínálják az ingatlanbazar.hu oldalán. Ha valaki gyorsan lecsap, a november 26-i “Wannabe Miskolc” eseményt, már mint a “góré” szórakozhatja végig.

“Miskolc belvárosában, vendéglátóegység örökös bérleti jog eladó! Miskolc abszolút belvárosában, közvetlen a Városháztér mellett, bejáratott vendéglátóegység, szórakozóhely örökös bérleti joga, teljes berendezéssel együtt eladó! Tárgyi vendéglátó egység Miskolc szórakozni vágyók körében rendkívüli népszerűségnek örvend, így az új üzemeltetője már kialakult vendégkörrel rendelkezhet.

Az ingatlan utcafronti és udvari bejárattal egyaránt rendelkezik, hasznos alapterülete 240 nm, amely további 50 nm fedett terasszal is kiegészül. Fűtése cirkó kazánról működik, a hő leadása minden helységben radiátorokon keresztül történik. Gépjárművel könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség zárt udvarban, illetve a közvetlen közelben, közterületen fizetős. 

Bérleti díj: bruttó 806 ezer forint/hónap+rezsi. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!