Ingatlanajánló

2022.10.29. 08:00

Luxus Görömbölyön: íme a megye legdrágább otthona!

“Miskolc Görömböly városrészében ELADÓ egy nagy telken fekvő LUXUS CSALÁDI HÁZ! A csoda szép otthon 1600 nm-es telken fekvő 585 nm-es ház, amely 2004-ben épült és hőszigeteléssel rendelkezik. A kertet nagyra nőtt smaragd tuják szegélyezik, egy része parkosított virágos és pihenőkert, a ház mögötti kert részben termő gyümölcsfákkal. A parkosított előkert esztétikai szépségét a házba belépve a belsőépítész által megalkotott építészeti remek, az otthon és kényelem, a tágas, élhető terek (mint például a 100 nm-es nappali-étkező) és a harmónia fokozza. Leendő tulajdonosai birtokba vehetik majd a ház wellness részlegét, melyben 50 m3-es, ellenáramoltatóval, fordított medence technikával rendelkezik, légtere pedig párátlanítóval van ellátva.

 

Körpanorámás kilátás nyílik a környezetére az emeleti hálószobák ablakaiból. A ház nagy előnye, hogy akár három külön bejárattal, három külön lakás kialakítható benne, de természetesen, ha jelenlegi formában veszi használatba, teljes kényelemben, gondtalanul élvezheti otthona nyújtotta felüdülés örömeit! Nem, ez a ház nem Miskolc-Tapolcán áll, ezt a városrészt turisták nem látogatják, frekventált elhelyezkedéséről, a környezete által nyújtott nyugalomról meggyőződhet személyesen, ha egyeztetésünket követően megtekinti! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!