Ingatlanajánló

2022.08.20. 08:00

Tarcali finomság, avagy íme a megye legszebb kúriája!

405,1 millió forintra lesz szüksége annak az érdeklődőnek, aki a Tokaj közeli, tarcali ingatlanra vágyik. Mi tudnánk mit kezdeni a romantikus szépséggel… És ön?

“Eladásra kínálok Tokaj szomszédságában 2386 nm-telken elterülő, hangulatos község központjának főutcáján található, 400 nm alapterületű patinás kúriát. Az 1773-ban épült 2014-ben teljesen felújított tarcali kastély egyszintes épület, L alakú verandával rendelkezik, amely tükrözi a 18. századi kiskorú nemesi kastély képét. Az épület tetőformája kontyolt nyeregtető, az utcai szárnyon közép rizalitot lefedő, a gerinctől induló és kiugró tetőszakasszal.

A tarcali  épület utcafrontján négy különböző nagyságú helyiség található (irodaszárny), a hátsó szárnyban két szoba és a fürdőszobák találhatóak, a két szárny találkozásánál pedig a hatalmas méretű felújított konyha. Az épület alatt érési pince található, bortrezorral,a főág hossza 23 m, szélessége 5-6 m. A kertben egy 109 m2-es könnyűszerkezetes 20 fő elhelyezésére alkalmas új borkóstoló és a bemutatóterem épül, 2020. évi átadással.[...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!