Ingatlanajánló

2022.07.02. 08:22

Tokaji udvarház 137 millióért párját keresi!

A tokaji főtér közelében, tágas, 631 nm-es alapterülettel kínálnak eladásra egy udvarházat. A berendezés egészen nosztalgikus hangulatba hozott minket. Izgalmas lehetőség egy bizonyára sokat látott ingat kapcsán, most!

“Eladó Tokaj szívében Óvár utcában a főtértől néhány méterre található 3 épületből álló udvarház. A telek alapterülete: 1138 m2, melyből az épületek alapterülete összesen: 631 m2. Különlegessége, hogy a településen és környezetében hozzá hasonló épület komplexum nem található. A főépület 3 lakásra lett osztva az elmúlt évtizedekben. 

Az elmúlt években a főépületen teljes felújítás vette kezdetét, mely először a homlokzati, kültéri falazatokat érintette, majd lakásonként haladva a belső területeket. Jelenleg 2 lakás teljesen felújított, a 3. lakás felújítása még nem történt meg. A két melléképület felújítása eddig nem kezdődött el, így azokon erősen látszik az idő vasfoga. Az épületek víz illetve áramellátása megoldott. A fűtés A kornak megfelelően kályhával történt. A főépület alatt, de még a pinceszint felett található 2 üzlet kialakítására alkalmas félszuterén szint, ami szintén falaiban, oszlopaiban felújított, egyedileg gyártott kövezéssel ellátott. A fentebb említett 3 ágból álló kiváló állapotú pincerendszer hossza összesen kb 70 méter. Padlója döngölt föld.[...]”
További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!