Ingatlanajánló

2022.07.30. 08:00

244 millióért eladó egy üdülőpark Dédestapolcsányban!

Néhány barát, nagyobb család összefogásával kisközösség születhet Dédestapolcsányban. Vagy a leendő tulaj tovább folytathatja a megkezdett vállalkozást és az üdülőparkot.

“Megvételre kínálok gyönyörű környezetben a Bükk hegységben Dédestapolcsányban egy 4 családi házból álló üdülőparkot. Az ingatlanok egy 5000 m2 nagyságú telken helyezkednek el. A házak mérete: 210 m2, 200 m2, 140 m2, 270 m2. Borospince, biliárd terem, masszírozó szoba, óriási medence, szaunák tartoznak az ingatlanokhoz. Kiváló befektetési lehetőség szállás kiadásra, üdültetésre vagy akár társaságoknak nyaralóhelynek télen-nyáron. A legtöbb ház klímával felszerelt, több fürdőszobás, fűtésük cirkó gázos. Az épületek szigeteltek, 4 térkövezett parkoló található az ingatlan előtt és 4 pedig az udvari részen. Rengeteg kirándulási lehetőséggel és környékbeli látnivalókkal, kösse össze a wellness élményt egy kiváló erdei környezettel. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!