Ingatlanajánló

2022.06.18. 08:00

Mályi-minimál, avagy egy izgalmas ház 65 milliós fele!

Napfény, duplakomfort, tágas terek: mindez egy mályi szépség kapcsán jött velünk szembe. Az ikerházfél még üres, de azonnal költözhető! Nézzen szét velünk egy modern családi fészek ígéretes falai között!

“Mályi új parcelláin újépítésű ikerház fél eladó. Nettó 124 nm alapterületű, duplakomfortos napsütötte ingatlan. 4 szobás kiváló elosztású, jól megtervezett és jól berendezhető helyiségekből áll. Minden szobája külön nyíló, nagy ablakokkal ellátott! A tulajdonos nagy hangsúlyt fektetett a minőségi anyagok megválasztására és a precíz kivitelezésre. Nagycsaládosoknak vagy akár pároknak is kiváló választás. Minden mai előírásnak megfelelő kivitelben! 

A házban padlófűtés növeli a komfortérzetet, amit a melegvíz előállítására is használt cirkó-gázkazán biztosít. Kertkapcsolatos 390 nm-es rendezett területtel kerül átadásra. Felszíni autóbeálló, konyhabútor, magas minőségű burkolatok és szaniterek illetve klíma is a vételár részét képezik. Műszakilag és gépészetileg is jól felszerelt, azonnal költözhető! A tulajdonos magánszemélyként értékesíti. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!