Ingatlanajánló

2022.06.25. 08:00

Bogács-deluxe: egy kellemes otthon ígérete, flancolás nélkül!

Nem feltétlenül kell minden különlegesen jó hangulatú háznak extravagánsnak lennie. Egy Bogácson kínált családi otthon extrém luxus helyett meghittségével fogott meg minket. De persze azért bőven akad benne kényeztetésre alkalmas rész is.

“Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Bogács nyaraló övezetében eladóvá vált egy kétszintes, 120 m2, négy szobás családi ház. Az ingatlan 2000-ben rendkívül magas minőségű anyagok felhasználásával épült, rendkívül jó belső elosztással. Az alsó szinten kapott helyet az étkező konyhával, egy tágas nappali, külön fürdő és WC és egy garázs. A tetőtben található három teljesértékű szoba és egy fürdő, mely magába foglal egy infraszaunát. 

A téliesített, nagy méretű teraszról csodálatos kép tárul elénk a parkosított udvarra, mely örökzöldekkel határolt, saját fúrt kúttal, automata öntözőberendezéssel rendelkezik. Az otthon melegét padlófűtésen át gáz cirkó kazán biztosítja. Külső, belső nyílászárói egyedi gyártásúak, hőszigeteltek, magas minőségűek, fából készültek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!