Ingatlanajánló

2022.06.04. 08:00

Atyaég, de szuper ingatlant kínálnak Putnokon!

A ház egyik felének fotóit nézve igazi időutazásban lehet részünk. Míg az utcai homlokzat szerényen elrejti a tornácos szépség valódi kilétét. Bízunk benne, hogy gondos kezekbe kerül a Putnokon kínált, 63 milliós szépség!

“Közel a Szlovák határhoz, Putnokon a 26. fő út mentén, eladó egy saroktelken elhelyezkedő, tégla falazatú, üzleti és lakóingatlan, egy 2746 nm-es, két utcai bejárattal rendelkező, remek adottságú telekkel! Az ingatlanban 11, utcafronti bejárattal rendelkező, összközműves, kirakatos, tároló és vizesblokkal rendelkező üzlethelyiség található, igény esetén összenyitási lehetőséggel, összesen 428 nm-en. Frekventált, városközponti elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas vendéglátás, szépségipar, iroda, bemutató terem, kereskedelmi célra is.

Fokozva az ingatlan adta lehetőségeket, 6 udvari, kisebb lakás és két, emeleti 92 nm-es lakás is tartozik hozzá, ami tökéletes lehet az új tulajdonosnak egy pazar otthon kialakítására vagy akár hangulatos apartmanok, modern vendégház megvalósításához. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!